Wonen |

Zo bespaar je op je telefoonkosten!

Een echte typische Nederlander wil natuurlijk het maximale uit je telefoonkosten halen. Hoe haal je het maximale uit je telefoonkosten? En wat zijn andere creatieve oplossingen om veel geld te besparen? Je leest het in dit artikel!

Voor welke looptijd wil je gaan?

De looptijd van je abonnement bepaalt voor een deel je kosten. Zo is een sim only van 1 jaar vaak goedkoper dan prepaid. Kijk goed naar de voorwaarden! Zo staat er precies in wanneer jij je abonnement kan stopzetten.

Gebruik zo veel mogelijk wifi

Bij iedere provider kan jezelf bepalen hoeveel mb’s, belminuten en aantal sms’jes je mag versturen. Door zoveel mogelijk gebruik te maken van Whatsapp en Facebook kan je behoorlijk snijden in het aantal mb’s. Door te bellen via Whatsapp ben je maar weinig belminuten kwijt!

4G of 3G?

Het is wel aan te raden om te kiezen voor 4G. Vaak ben je maar 1 euro per maand extra kwijt. Het voordeel hiervan is het uiteraard veel sneller is, een landelijke dekking in Nederland heeft en programma’s een hogere kwaliteit aanbieden.

Ga niet over je bundel heen!

Heb je bijvoorbeeld een sim only abonnement afgesloten voor 1 jaar? Download dan de app van de provider op je telefoon. Daarop kan je vaak zien hoeveel je verbruikt. Er zijn een aantal providers die je niet inlichten als je extra telefoonkosten maakt. Zo krijg je bij Youfone pas een berichtje als de telefoonkosten boven de 100 euro oplopen. Hartstikke zonde!

Je telefoon hoeft geen grote kostenpost te zijn

Veel mensen, met name ouderen, zijn bang gemaakt voor de hoge telefoonkosten. Door goed meerdere telefoonaanbieders te vergelijken, goed na te denken wat je maandelijks verbruikt, hoelang je nieuwe abonnement wilt hebben en zuinig om te gaan met je telefoon hoeft het geen grote kostenpost te zijn. Zo hou je een lekker zakcentje over!

Ook interessant

Geen reacties

    Laat een bericht achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    Sorry, er zijn geen resultaten gevonden Probeer het overnieuw met een ander woord.