Algemene bespaartips |

Zo bespaar je geld in de startfase van jouw eigen winkel

Je wilt je eigen winkel gaan openen, daar heb je best wel wat vermogen voor nodig want het starten van een onderneming is best prijzig. Het loont dus om waar mogelijk wat te bezuinigen en te besparen. Maar waar moet je beginnen? In dit artikel zetten we op een overzichtelijke wijze wat handige tips op een rijtje.

Tip 1: Maak gebruik van gratis diensten

Er zijn talloze gratis diensten waar je gebruik van kan maken die van pas komen in de startfase van jouw winkel. Denk bijvoorbeeld aan diensten zoals Skype of WhatsApp, via deze applicaties kun je namelijk gratis bellen en communiceren met zowel (potentiële) werknemers of zakenpartners. Zo bespaar je bijvoorbeeld op telefoonkosten. Een andere dienst waar je gratis gebruik kan maken is bijvoorbeeld Google Documents. Veel bedrijven maken werkroosters via externe apps of bedrijven waaraan ze flink wat extra en onnodige kosten kwijt zijn. Door je werknemers in te plannen via een Google Excel Sheet kun je deze kosten besparen, je kan de je instellingen zo aanpassen dat alleen de mensen binnen jouw bedrijf toegang hebben tot het bestand.

Tip 2: Voordelige promotie

Social Media is de promotie tool van de laatste jaren. Niet alleen kun je gemakkelijk je doelgroep bereiken, het is ook nog eens super voordelig en tijd besparend. Een (business) account aanmaken is sowieso gratis, maar ook betaalde promoties via social media zoals Facebook of Instagram zijn redelijk laag in prijs in vergelijking met traditionele marketing tools.


Tip 3: Ga écht op zoek naar de laagste prijzen

Voordat je jouw winkel kunt openen moet je natuurlijk een aantal benodigdheden in slaan. Wil je hier geld mee besparen? Ga dan echt op zoek naar de allerlaagste prijzen. Tegenwoordig zijn er (online) veel bedrijven te vinden het een laagste prijs garantie. Wil je een pinautomaat kopen? Dan heeft Sepay bijvoorbeeld de laagste prijs garantie op zowel de aanschaf als het abonnement. Voor kantoorbenodigdheden ben je bij Staples vaak het goedkoopste uit.

Ook interessant

Geen reacties

    Laat een bericht achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    Sorry, er zijn geen resultaten gevonden Probeer het overnieuw met een ander woord.