blog Vakantie |

Vakantiespullen nodig? Zo geef je niet te veel uit!

Je vakantie is misschien wel het hoogtepunt van het jaar. Lekker ontsnappen een nieuwe omgeving leren kennen. Maar het vervelende is altijd wanneer je bij terugkomst op je bankrekening kijkt. Je vakantie kost achteraf vaak veel geld. Hoe bespaar je zo veel mogelijk op je vakantiespullen? In dit artikel staat hoe jij bespaart op je nieuwe vakantiespullen.

Een goedkope weekendtas koop je zo

De eerste vraag die je aan jezelf moet stellen is: hoe lang ga ik eigenlijk op reis? Aan de hand daarvan bepaal je hoeveel liter een tas moet zijn. Voor een weekend weg bijvoorbeeld is ongeveer 25 tot 35 liter voldoende. Koop verder bij een bedrijf waar de verzendkosten al zijn inbegrepen. Dit scheelt toch weer vijf tot zeven euro! Voor een weekendtas koop je vanaf 25 euro.

Beveilig je spullen

Het is zeker verstandig om je reispullen goed te beveiligen. Het lukt je namelijk echt niet om de hele tijd op je spullen te letten. Als je bijvoorbeeld naar een hostel gaat is het handig om een eigen slotje mee te nemen. Door te kiezen voor meerdere slotjes ga je zorgeloos op reis. Je hebt ook sloten met bedrading om items samen te houden of ergens aan te bevestigen.

Ontspannen op reis

Het is zeker niet ideaal om in de vakantie te stressen. Toch gebeurt dit regelmatig. Je bent opeens je portemonnee of je papieren kwijt. Zorg daarom voor voldoende structuur! Voor weinig geld koop je packing cubes. Dit zijn eigenlijk allemaal kleine tasjes, die je weer in je grote reistas stopt. Zo weet je waar je alles hebt gelaten Ook kan je het beste kiezen voor een openbare toilettas. Door de vele vakken hou je je toiletspullen gemakkelijk bij elkaar. Hierdoor hoef je niet alles uit te pakken voor dat ene document! Verder hou je ook meer ruimte over om je andere spullen in kwijt te kunnen.

Ook interessant

Geen reacties

    Laat een bericht achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    Sorry, er zijn geen resultaten gevonden Probeer het overnieuw met een ander woord.