Wonen |

Oplaadbare lampen zijn draagbaar en makkelijk verplaatsbaar

Oplaadbare lampen zijn een echte design trend. Doordat ze werken op een ingebouwde oplaadbare batterij heb je geen stopcontact nodig. Omdat deze lampen dus ook geen snoer hebben waarmee ze vast zitten, zijn ze eenvoudig te verplaatsen en op allerlei plekken in te zetten waar jij op dat moment een gezellige sfeerverlichting wil creëren of een extra lichtje nodig hebt. Daarom is een draadloze oplaadbare lamp ideaal voor ieder interieur en elke gelegenheid. De meeste kunnen zelfs voor buitengebruik ingezet worden.

Oplaadbare lampen voor op alle plekken in maar ook buitenshuis

Oplaadbare lampen werken over het algemeen op LED. Deze energiezuinige verlichting is oplaadbaar via een USB aansluiting en kan vervolgens urenlang gezellig licht uitstralen. Een snoerloze lamp is ook zeer handig voor in bijvoorbeeld de tuin of op het terras wanneer je wilt genieten van een warme zwoele zomeravond. Maar ook op de camping bijvoorbeeld zien we steeds vaker een oplaadbare lamp in de voortent of onder de luifel staan. De meeste draadloze lampen zijn bestand tegen regen en vuil en zijn eenvoudig met een vochtige doek schoon te vegen.

De meerwaarde van een oplaadbare lamp

We zien het aantal oplaadbare lampen dagelijks groeien. Je kunt ze vandaag de dag al in allerlei vormen, designs, kleuren en afmetingen kopen. Van kleine schattige lampjes die diverse kleuren licht geven tot grote kubusvormige exemplaren die je direct als bankje kunt gebruiken om erop te zitten. Over het algemeen zijn deze lampen licht van gewicht zodat ze makkelijk verplaatsbaar zijn. Wanneer je dus plotseling op een plekje in huis een extra lampje nodig hebt dan is dat zo geregeld. Ook wanneer hier niet direct een stopcontact in de buurt zit om de lamp op aan te sluiten. Je rekent dus ook direct af met die lelijke kabels en stroomdraden die altijd vanuit de lamp naar één van de dichtstbijzijnde stroompunten liep.  De accu van de oplaadbare lampen is heel mooi en handig weggewerkt in het armatuur, van de buitenkant niet zichtbaar dus.

Goed voor het milieu en in kleur en lichtsterkte aan te passen

De oplaadbare lampen zijn ook een meerwaarde voor het milieu omdat deze bijna altijd met LED verlichting zijn uitgerust en zeer lang meegaan. Voor wat de lichtbronnen betreft kun je kiezen uit de volgende varianten E27 led, E14 led, GY10 led en G9 led lampen. In de meeste gevallen zit er een dimmerfunctie op de lampen, hiermee kun je het licht zwakker of sterker laten schijnen. Vaak kun je daarbij ook kiezen uit meerdere kleuren licht en zelfs meerdere wittinten. De lampen die je in deze webshop vindt zijn niet alleen milieuvriendelijk en zeer handig maar ook nog eens uniek. Deze komen namelijk van erkende ontwerpers maar ook van kleinere Europese bedrijven. De oplaadbare lamp is voor een eerlijke prijs te koop terwijl jij niet meer geld betaald dan noodzakelijk is. Dit komt omdat de prijs die jij betaald vrijwel helemaal direct gaat naar de mensen die de lamp ook maken.

Ook interessant

Geen reacties

    Laat een bericht achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    Sorry, er zijn geen resultaten gevonden Probeer het overnieuw met een ander woord.