Wonen |

Handige tips voor als je op jezelf gaat wonen

brandverzekering vergelijken

De tijd is dan eindelijk aangebroken! Je gaat op jezelf wonen. Het is een spannend en memorabel moment, maar je moet ook aan een hoop denken. Van het verhuizen, spullen inkopen tot de rekeningen die je in huis zult krijgen en precies omdat je rekening moet houden met veel dingen, heb ik een handige tips gemaakt van een aantal dingen die je absoluut niet kunt vergeten.

Verzekering

Je denkt vast en zeker dat een verzekering niet het allerbelangrijkste is waar jij je hoofd naar moet hebben staan, maar het hebben van een verzekering voorkomt een hoop onverwachte kosten. Je kunt gebruik maken van een brandverzekering om zo jouw huis en jouw eigendommen te beschermen in geval dat er brand ontstaat. De brandweer rukt 168 keer per week op voor een brandend huis en de schade die erbij komt kijken is ongeveer 21 duizend euro per woningbrand. Laat jij nou niet de volgende zijn. Je kunt het best een brandverzekering vergelijken en daar vanuit een goede en goedkope verzekering nemen.

 Adres wijzigen

Als je gaat verhuizen moet je op tijd je adres wijzigen bij de gemeente, anders riskeer je een boete. Het liefst willen we dat voorkomen en vandaar deze handige tip. Los van het alleen bij de gemeente te wijzigen is het belangrijk dat je je adres wijzigt op bijvoorbeeld je werk, je provider en je bank. Dit zijn belangrijke bedrijven die jouw nieuwe adres nodig hebben om jou zo brieven op te sturen. Als je dit te laat doet, dan kan het voorkomen dat je weleens een brief niet te zien krijgt en dan kan je in de problemen komen te zitten. Daarom is het belangrijk om hieraan te denken en dit gelijk uit te voeren, zodat het op tijd is doorgevoerd in het systeem.

Ook interessant

2 reacties

 • Reply
  Geld besparen op je boodschappen in 2020 - Beste bespaar tips
  januari 13, 2020 at 12:58 pm

  […] Dit is het einde van het artikel. Hebben wij wat gemist? Reageer in de comment section en wellicht hebben andere mensen wat aan de wijsheid die je deelt 😊 Als jij op jezelf gaat wonen bekijk dan snel artikel waar wij handige tips voor als je op jezelf gaat wonen! […]

 • Reply
  Marie
  augustus 28, 2020 at 3:26 pm

  Een brandverzekering is inderdaad verstandig om af te sluiten. Ik ga zelf ook de verschillende opties opnieuw vergelijken. Binnenkort ga ik verhuizen en wil goed verzekerd zijn in mijn nieuwe woning.

Laat een bericht achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Sorry, er zijn geen resultaten gevonden Probeer het overnieuw met een ander woord.