Wonen |

De beste tips om geld te besparen voor het inrichten van je tuin

Wil je de tuin een nieuwe look geven? In dat geval zijn er verschillende manieren om de tuin te vernieuwen, zonder dat je hier veel geld aan uit hoeft te geven. Vooraf kun je voor jezelf bepalen op welke manier je de tuin wilt vernieuwen. Wil je de saaie hoeken van je tuin opvrolijken met nieuwe planten of bijvoorbeeld een zwembad?Kies je voor het vervangen van een verouderd en vervallen terras voor een moderne veranda? Enzovoort. In dit artikel geven we je verschillende bespaartips om je tuin op een goedkope wijze te vernieuwen.

Stekken met planten bespaart je geld

Een van de mogelijkheden die je hebt bij het vernieuwen van je tuin, is het stekken met planten. Probeer stekjes af te nemen van bestaande planten in je tuin, of informeer bij mensen om je heen of zij stekjes voor je hebben. Zo hoef je niet naar een tuinwinkel te gaan om aldaar nieuwe planten te kopen. De aanschaf van planten kan hoge kosten met zich meebrengen. Dit geldt in het bijzonder voor bomen! Daar waar je een kastanjeboom relatief eenvoudig zelf kunt kweken.

Een loungeset in de uitverkoop aanschaffen

Wanneer je een terras of veranda van een nieuwe tuinset wilt voorzien, kun je naar de uitverkoop van tuinwinkels gaan. Vaak wordt een tuinset tegen het eind van de zomer met een hoge korting aangeboden. Dit valt te verklaren door het feit, dat tuinwinkels deze setjes tuinmeubelen niet op willen slaan tot een volgende zomer. In de wintermaanden verkopen zij immers andere producten. Een loungeset koop je hier tegen een relatief lage prijs! Kijk ook eens naar de andere producten die hier met korting worden aangeboden. Denk aan een sauna of jacuzzi, waarmee je de tuin een luxere uitstraling kunt geven.

Ook interessant

1 reactie

Laat een bericht achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Sorry, er zijn geen resultaten gevonden Probeer het overnieuw met een ander woord.