Wonen |

Besparen op de inrichting van je werkplek: hoe doe je het?

Het inrichten van je werkplek kan een hele uitdaging zijn! Vaak heb je maar een beperkte ruimte, waar je ontzettend veel spullen op kwijt moet. Denk aan alle notitieblokken, tijdschriften met interessante en relevante artikelen voor de uit te voeren opdrachten, je computer, enzovoorts. Reden genoeg om vooraf goed na te denken over de manier waarop je een werkplek inricht. Mocht je als werkgever op zoek zijn naar de ideale indeling voor werkplekken, dan is het ook raadzaam om na te denken over het gebruik van flexplekken binnen je kantoor. Flexwerken is steeds gebruikelijker en daarbij goedkoper! 

Een goedkope inrichting voor je werkplek vinden 

Voor de meubels voor je werkplek hoef je al lang niet meer naar een fysieke meubelwinkel. Deze meubels kun je eenvoudig op internet bestellen, waar je een groot aantal webwinkels met meubels voor kantoren vindt. Het aanbod is hier niet alleen groter, ook kun je profiteren van aantrekkelijke kortingsacties! Kortingscodes gebruiken kan je soms al snel 10 tot 20% besparen op de kosten voor je kantoormeubilair. 

Tip: zoek naar websites waarop de kortingscodes van verschillende webwinkels verzameld worden. Zo zie je in een oogopslag in welke webwinkel je voordelig kunt shoppen voor je werkplekinrichting. 

Schaf een whiteboard aan voor bij je werkplek 

Veel mensen schrijven jaarlijks tientallen notitieblokken vol. Niet alleen met zinnige notities, maar bijvoorbeeld ook met complete schema’s en tekeningen. Dit kan veel efficiënter! Maak bijvoorbeeld gebruik van een whiteboard bij je werkplek. Met een whiteboard ben je niet langer afhankelijk van de notitieblokken, wat op termijn goedkoper is. Een investering in een whiteboard hoef je immers maar een keer te doen! Door foto’s van je whiteboard te maken kun je schema’s of notities daarbij meteen archiveren. Zo raak je nooit meer iets kwijt.

Ook interessant

Geen reacties

    Laat een bericht achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    Sorry, er zijn geen resultaten gevonden Probeer het overnieuw met een ander woord.