Algemene bespaartips |

Beheerd beleggen

Beheerd beleggen, je hebt er vast wel eens van gehoord, maar nooit echt naar opzoek gegaan. Beheerd beleggen is ideaal voor de mensen die willen beginnen met beleggen, maar nooit echt de kans hebben gehad om hiermee echt aan de slag te gaan. Het is namelijk best wel een hele stap als je wilt gaan beleggen en je hebt geen ervaring of kennis van de markt. Gelukkig zijn daar de brokers die je mee helpen met het beleggen zodat ook jij rendement kunt behalen.

Wat houdt beheerd beleggen in?

Je kunt met beheerd beleggen jouw beleggingen laten doen door experts. Deze experts worden ook wel fondsbeheerders genoemd. Deze fondsbeheerders hebben al jarenlange ervaring als het gaat om beheerd beleggen en weten daarom ook welke risico’s er zijn en wat veilig is. Wat jij alleen hoeft te doen is jouw geld over te maken en te overleggen waar jij jouw investeringen in wilt doen. Jij bepaalt het risico en dus ook het rendement.

Hoeveel impact heb ik zelf?

Je bepaalt zelf hoeveel risico je wilt nemen. Je kunt er namelijk voor kiezen om meer risico te nemen, omdat je bijvoorbeeld meer rendement wilt hebben. Als je hiervoor kiest zal de fondsbeheerder meer investeren in aandelen. Kies je voor minder risico dan zal de fondsbeheerder meer in obligaties gaan investeren. Deze obligaties zijn namelijk leningen die je hebt bij een bedrijf of de overheid. Deze nemen niet met grote aantallen toe of dalen ineens heel erg.

Inzicht in het beheerd beleggen

We snappen dat je altijd wel inzicht wilt hebben op jouw investeringen. Ook al investeer jij zelf niets is het toch jouw geld waar mee wordt geïnvesteerd. Gelukkig kun je bij verschillende brokers toch ervoor kiezen om inzicht te krijgen in deze investeringen. Op elk moment van de dag en wanneer jij het wilt. Maakt het toch net wat makkelijker. Om erachter te komen welke broker het beste bij jou past kun je het beste brokers vergelijken. Elke broker heeft namelijk verschillende regelingen als het gaat om percentages en ook om een interface. Elke app ziet er namelijk anders uit. Hopelijk hebben we je hiermee verder geholpen en succes met beleggen!

Ook interessant

Geen reacties

    Laat een bericht achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    Sorry, er zijn geen resultaten gevonden Probeer het overnieuw met een ander woord.