Algemene bespaartips |

5 tips voor een origineel afstudeercadeau

5 tips voor een origineel afstudeercadeau

Heb je een goede vriend of vriendin die onlangs afgestudeerd is? In dat geval kan het leuk zijn om hem of haar te verrassen met een afstudeercadeau. Het is niet altijd even gemakkelijk om tot een origineel cadeau te komen. Daarbij mag het cadeau vanzelfsprekend niet te veel kosten. Zeker niet, wanneer je zelf nog een student bent. Het leven van een student is vaak al duur genoeg. In dit artikel geven we een aantal tips, die je helpen om tot een origineel afstudeercadeau te komen. Welke van deze ideeën had jij al bedacht?

Tip 1: maak een setje met biersoorten en bierglazen

Een van de mogelijkheden die je hebt, is het combineren van verschillende biersoorten met een leuke bierglazen. De bierglazen worden in verschillende soorten en modellen aangeboden. Zo vind je altijd een glas, die aansluit bij je persoonlijke voorkeuren. Zoek je een glas met een brede top, of moet deze juist smaller zijn? Combineer de glazen met verschillende biersoorten. Zo creëer je een leuk proefpakket! Bierglazen kopen doe je eenvoudig online.

Tip 2: laat een shirt of kussensloop bedrukken

Ook is het leuk om met een bedrukt shirt of een bedrukte kussensloop aan te komen. Laat hier een persoonlijke boodschap op drukken, laat hier je favoriete foto op afdrukken, enzovoorts. Het is een blijvende herinnering aan een leuke tijd, die jullie samen hebben meegemaakt.

Tip 3: geef een bon voor de sauna cadeau

Na het afstuderen breekt er vaak een lange periode van werken aan. Tussen beide fases door, kan het heerlijk zijn om even te ontspannen. Geef om die reden een bon cadeau voor de sauna. Mocht iemand niet van een saunabezoek houden, dan kun je ook voor een ander ontspannend cadeau kiezen. Denk bijvoorbeeld aan een bioscoopbon of een massagebon. Je kunt er ook voor kiezen om een etentje cadeau te geven. Je kunt het etentje zelf organiseren. Een alternatief is een bon voor een etentje in een restaurant.

Tip 4: een abonnement op een krant als cadeau

Een vierde mogelijkheid is een abonnement op een krant. Een krant komt goed van pas wanneer iemand eenmaal aan het werk gaat. Het is immers belangrijk om op de hoogte te blijven van de laatste trends. In de krant vind je vaak meer achtergrond bij gebeurtenissen dan enkel op internet of in het journaal. Daarbij is dit een heel origineel cadeau! Vergelijkbaar met een abonnement op een krant, zou je natuurlijk ook voor een abonnement op een tijdschrift kunnen kiezen.

Tip 5: creëer een fotoboek met herinneringen

Wanneer jullie op hetzelfde moment gestudeerd hebben, zullen jullie een groot aantal herinneringen hebben. Studeren is voor veel mensen de tijd waarin zij afscheid nemen van het ouderlijk nest en steeds meer volwassen worden. Je hebt als student immers een grote verantwoordelijkheid voor jezelf! Er moeten betalingen worden gedaan, je dient je kleding voortaan zelf te wassen, je moet zelf koken, enzovoorts. Combineer alle herinneringen in een grote fotolijst. Het is net als het bedrukte shirt een blijvende herinnering aan de tijd die jullie samen hebben gehad.

Ook interessant

Geen reacties

    Laat een bericht achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    Sorry, er zijn geen resultaten gevonden Probeer het overnieuw met een ander woord.