Wonen |

Maak je wijn speciaal!

Als ondernemer probeer je natuurlijk zo veel mogelijk geld aan je drank te verdienen. Zeker met speciaalbier kan je veel vragen voor een wijntje. Hoe verdien je zo veel mogelijk geld aan de verkoop van drank? In dit artikel krijg je goede tips.

Wil je nou pils of bier?

Bestelt je gast een biertje? Vaak heeft hij geen idee wat hij nou precies wit. Stel daarom de makkelijke vraag: Wilt u een biertje of pils? Zo laat je de gast nadenken. Hij gaat waarschijnlijk doorvragen naar wat voor speciaalbieren je in huis hebt.

Verbeter je menukaart

Veel restaurants geven een wijnsuggestie bij de gerechten op de menukaart. Dit kan eigenlijk ook voor speciaalbieren! Door dat de variaties oneindig zijn kan je veel suggesties op de kaart toevoegen.

Investeer in wijnglazen

Om te zorgen voor een goede finishing touch moet je wijnglazen wel bij de wijnsoort passen. Is het rode of witte wijn. Door Wijnglazen te bedrukken helpt jou jouw aanbod extra waarde te geven. Zo kan jij je logo hierop kwijt!

Niet ieder biertje past bij jouw zaak

Je kan niet oneindig ieder biertje bij je zaak toevoegen. Kijk dus goed welk drank bij jouw bedrijf past. Heb je toevallig een Italiaanse restaurant? Dan is het uiteraard toepasselijk om Italiaanse wijnen toe te voegen.

Richt je zaak goed in

Met enkel een biertje toevoegen aan de kaart ben je er niet. Het gaat om het totaalconcept! Zo moet je je personeel inlichten over de drank. Zij moeten laten zien dat zij verstand van zaken hebben over het wijntje. Zij moeten bijvoorbeeld weten welke wijnsoort goed bij past en hoe het smaakt.

Wat voor informatie zet je op de kaart?

Een goed verhaal op de kaart voorkomt een hoop vragen aan het personeel. Probeer de gast echt te ontzorgen! Zet hier bijvoorbeeld de smaakomschrijving, alcoholpercentage en land van herkomst bij!

Geniet van je wijn (en de verkoop)

Van wijnglazen bedrukken tot het verbeteren van je menukaart: je zult merken dat als je aan deze punten werkt je veel plezier aan je wijn zal beleven. Proost!

Ook interessant

Geen reacties

    Laat een bericht achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    Sorry, er zijn geen resultaten gevonden Probeer het overnieuw met een ander woord.