blog Huishouden | Wonen |

Geld besparen op de inrichting van je woning

We willen allemaal wel een woning waarvan iedereen bij binnenkomst zegt: wauw wat een leuke inrichting! Maar vaak heb je daar een flinke portemonnee voor nodig. Toch zijn er manieren waarop je je woning op een leuke manier kunt inrichten zonder dat je dit gelijk voelt in je portemonnee. In dit blog lees je verscheidene tips die je in overweging kunt nemen. 

Tweedehands meubels

Waarom zou je nieuwe meubels kopen voor de hoofdprijs, als je ook prima tweedehands meubels kunt kopen? In vrijwel iedere stad heb je diverse tweedehands winkels met een groot aanbod in kasten, banken, stoelen en tafels. Maar ook diverse accessoires voor in je woning zijn er te vinden. Bij tweedehands denken sommige mensen aan versleten, maar dit is nergens voor nodig. Er zijn zat tweedehands spullen te vinden die er zo goed als nieuw uit zien. Wanneer er geen tweedehands winkel in de buurt zit kan je ook op sites zoals marktplaats.nl kijken. 

Muurstickers op de muren

Om een kamer om te toveren is het niet per se nodig om de ruimte opnieuw te verven of behangen. Tegenwoordig kun je een ruimte opfleuren door originele muurstickers op de muur aan te brengen. De keuzemogelijkheden zijn enorm. Van je eigen naamsticker tot fullcolour afbeeldingen en mooie quotes, voor iedereen zit er wat passends tussen. Een muursticker kost slechts een fractie van het geld dat je nodig hebt om een ruimte opnieuw te moeten schilderen of behangen. Je kunt er dus een hoop geld mee besparen!

Bezoek outlets

Veel grote woonwinkels beschikken tegenwoordig over een outlet of outlet-afdeling. In deze vestigingen kun je tegen een gereduceerd tarief producten kopen. De producten zijn vaak in prima staat. Het kunnen geretourneerde producten zijn die er nog als nieuw uit zien of bijvoorbeeld producten met een productiefoutje. De outlets hebben soms kortingen tot wel 80%! Het loont dus echt om een bezoekje te brengen om te kijken of er iets voor jou tussen zit. 

Ook interessant

Geen reacties

    Laat een bericht achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    Sorry, er zijn geen resultaten gevonden Probeer het overnieuw met een ander woord.