Auto |

Geld besparen bij de aanschaf van je auto

Geld besparen bij de aanschaf van je auto

Geld besparen bij de aanschaf van je auto


Een auto aanschaffen is altijd een erg dure aangelegenheid. Dit geeft de mogelijkheid om met kleine aanpassingen, veel geld te besparen. Heb je bijvoorbeeld een tweedehands auto overwogen? Deze auto’s zijn altijd vele malen goedkoper! Echter, bij tweedehands auto’s zijn er ook nadelen verbonden. Zo zijn deze auto’s altijd al ietsje ouder waardoor ook het onderhoud meer zal gaan kosten. In dit artikel zullen we je dan ook een andere manier van besparen op de aanschaf van een auto bieden, namelijk importeren!

Voordelen van een auto importeren

Ik zie je al denken. Een auto importeren is veel duurder dan er een kopen bij de plaatselijke dealer. Echter is dit niet het geval en zijn er een aantal voordelen aan het importeren van een auto uit een ander land. Een van deze voordelen is de verschillen in prijzen van auto’s in ieder land. Auto’s zijn namelijk goedkoper in andere landen. Als je hier de importkosten, BPM aangifte en eventuele belastingen bij optelt, ben je in veel gevallen goedkoper uit! Zo kan er geld bespaard worden door middel van het importeren van de auto, in plaats van aan te schaffen bij een Nederlandse dealer. Daarnaast heb je door het importeren van een auto keuze over de hele wereld. Zo kun je ook auto’s kopen die helemaal niet verkocht worden in Nederland.

Auto importeren; Hoe dan?!

Een auto importeren lijkt erg lastig. Echter is dit helemaal niet zo moeilijk als dat het lijkt. Dit komt doordat er talloze bedrijven en websites zijn die je gemakkelijk wegwijs kunnen maken bij het importeren van een auto. Daarnaast kunnen zij ook het hele importeer proces van je overnemen. Hierdoor zit jij niet met de rompslomp en krijg je wel het financiële voordeel van het importeren van de auto. Het enige wat je dus te doen staat is een auto uitzoeken in het buitenland die goedkoper is dan in Nederland.

Kies jij voor het importeren van een auto?

Ben je nog niet helemaal overtuigd van de besparing die je kunt bewerkstelligen door middel van het importeren van een auto? Ga eens op zoek naar een auto importeren uit Duitsland of België. Dit zijn de meest voorkomende landen waaruit geïmporteerd wordt. Daarnaast kun je er ook zelf achter komen dat de auto’s in deze landen goedkoper zijn dan in Nederland. Ga eens op zoek en vind dé perfecte auto om te importeren tegen de scherpste prijs die er is!

p.s. een andere handige tip om te besparen op je auto kosten is het regelmatig je autoverzekering te vergelijken. Dit kan meteen geld opleveren door de lagere vaste lasten.


Ook interessant

Geen reacties

    Laat een bericht achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    Sorry, er zijn geen resultaten gevonden Probeer het overnieuw met een ander woord.