Vakantie |

DIY tips voor de camping

DIY tips voor de camping

 • Waterdicht
  Ja hoor, zat je net lekker in het zonnetje op de Camping Tsjechië, verschijnt er ineens een grote wolk voor de zon en begint het ineens te regenen. Dit had je niet verwacht. Je hebt niet eens je regenjas of poncho’s meegenomen! Een misschien niet zo modieuze, maar wel altijd handige tip is de vuilniszak met armgaten. Zo waterdicht als maar kan!
 • WC papier
  Nu we het toch over regen hebben. Het zou maar wat zijn als je net die rol wc papier bent vergeten weg te halen en deze zich helemaal vol zuigt met water. Geen paniek, stop de rol voortaan in een metalen blik en je hebt er geen omkijken meer naar.
 • Glas afdekkers
  Ken je die papieren rondjes als onderzetters voor het maken van een cakeje? Deze zijn een must voor op de camping tegen allerlei vliegen en insecten! Plaats ze met een verschillende kleurtje op de opening van je glas en je weet meteen welk glas van jou was.
 • Knoflook
  Ben je al die beestjes op de camping inmiddels wel zat en wil je nu eens gaan voor het grovere werk? Een mengsel van knoflook sap en water doet het ontzettend goed tegen deze onderkruipsels. Je verzwakt met het water natuurlijk wel de knoflooklucht, maar het succes voor romantische avonden is niet meer gegarandeerd.
 • Gasaansteker vergeten
  Ben je je altijd geliefde gasaansteker vergeten? Nacho chips schijnen door de vele poeders super goed te fikken en ook nog eens te blijven branden! Je hebt er eerst wel een klein vuurtje bij nodig natuurlijk.
 • Lezen
  Iedereen wilt ‘s avonds voor de tent wel eens een boekje lezen, maar die verdomde heldere hoofdlamp is ook niet altijd wat je wilt. Met een plastic flesje is al heel snel een makkelijk leeslampje te maken. Bindt de hoofdlamp omgekeerd aan het bredere gedeelte van de fles en je krijgt een gezellig sfeerlichtje er voor terug.

Dit bericht is geschreven door: Camping Tsjechië.

Ook interessant

Geen reacties

  Laat een bericht achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Sorry, er zijn geen resultaten gevonden Probeer het overnieuw met een ander woord.